Új tagunk az Iberdrola Renovables Magyarország Kft.

A spanyol IBERDROLA magyarországi leányvállalata 2007-ben kezdte meg aktív működését hazánkban és fő tevékenysége a villamos energia termelés.

Az Iberdrola Renovables  Magyarország Kft. összesen 158 MW-nyi szélerőmű kapacitással rendelkezik és ezzel az ország vezető szélenergia termelőjének és üzemeltetőjének számít.

Alapítója és egyben aktív tagja 2010-től a Magyar Szélenergia Ipari Társaságnak, ezzel is elősegítve a megújuló igarág fejlődését, a szélenergia hasznosítására vonatkozó jogszabályok megalkotását és az iparági szereplők érdekeinek képviseletét.

„Mi, mint „megújuló” vállalat, aktív szerepet vállalunk a legfőbb globális problémák, mint például a klímaváltozás megoldásában, amely korunk fő kihívása és mindenkire hatással van. A szélenergia hasznosítása káros anyagoktól mentes, a villamos energia termelése során nem keletkezik környezetünket veszélyeztető melléktermék. Kifogyhatatlan, megújuló, a természet bocsájtja rendelkezésünkre és csak rajtunk múlik, hogy kiaknázzuk-e.

Hisszük, hogy a kollektív felelősségtudat egyéni szinten kezdődik, a döntéshozók felelőssége pedig többek között a csapat küldetésének formálása és egyben iránymutatás a társadalom számára.  A hosszú távú siker kulcsa mindemellett a pro-aktív és hatékony csapat, amelynek tagjai tisztában vannak a fenntartható fejlődés fontosságával és képesek annak komplex módon történő értelmezésére és megvalósítására. Meggyőződésem, hogy tudatos, kitartó és hiteles munkával létrehozhatunk egy élhetőbb, tisztább, jobb jövőt.” – nyilatkozta Brand Éva, az Iberdrola Renovables magyarországi vezetője a szervezethez való csatlakozásukkor.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?