Új tagunk a UTC Overseas Logisztikai Kft.

2009-ben nyitotta meg magyarországi irodáját a UTC Overseas, Inc. vállalata UTC Overseas Logisztikai Kft. néven. Az anyavállalat több mint 50 irodával rendelkezik 23 országban, valamint megközelítőleg 600 munkavállalónak biztosít megélhetőséget a világon.

A cég elsődleges feladatköre teheráruk szállítmányozásának teljeskörű lebonyolítása, amely bárminemű szállítási módot magába foglalhat. Tipikusan egy tudásalapú vállalatnak nevezhetőek, mivel nem birtokolnak vagy működtetnek semmiféle szállítóeszközt vagy logisztikai létesítményt.

A cég számára létfontosságú, hogy megfelelő és etikus munkakörnyezetet biztosítson a dolgozóinak, emellett a munkarend is rugalmas munkaidő beosztáshoz igazodik. A környezettudatosság szempontja különösen fontos a cég számára a fuvarozási módok, szállítási feladatok elvégzése valamint az igénybe vett munkaterületek üzemeltetése során, valamint ügyelnek arra, hogy az alvállalkozók is hasonló szellemiségben végezzék munkájukat.

„A cégvezetés számára úgy, mint számomra is személyesen mindig fontos volt a fenntarthatóságot a döntéshozatali szempontok közé emelni. Szállítmányozó szolgáltatóként, ez mindig a legfontosabb szempontok között van a tervezésnél és akkor is amikor versenyképes szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Mindig kész vagyunk megosztani véleményünket és legjobb üzleti megoldásainkat másokkal, ugyanakkor szintén fontos számunkra tanulni más szervezetektől. És nem utolsó sorban a kapcsolatok kialakítása az egyik legfontosabb eleme az üzleti fenntarthatóságnak.” – indokolta a BCSDH-hoz való csatlakozást Csépán István, vállalatvezető

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?