Új tagunk ABB Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A szervezetünkhöz újonnan csatlakozó ABB Kft. az innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás és az energetikai hálózatok terén. Termékeit világszerte a közüzemi energiaszektorban, az iparban, a közlekedésben és az infrastrukturális szektorban működő vevőinek kínálja.  Az innováció terén több mint 125 éves múlttal rendelkező ABB napjainkban az ipari digitalizálás jövőjét formálja, meghatározó szerepet játszik az energetika átalakításában és a negyedik ipari forradalomban is.

Az ABB különösen figyel a felelős és etikus működés mellett az alapvető emberi értékek tiszteletben tartására, ezeket a Viselkedési kódexben leírt szabályokon keresztül tartatja be, amely alapvető viselkedési normákat és jogszabályokat határoz meg. Az ABB elkötelezett a fenntartható fejlődés és az energiahatékony működés előmozdítása felé is. Ez a szemlélet központi eleme mind a vállalat által nyújtott szolgáltatásoknak, illetve a központi iroda üzemeltetésnek. 2012-ben a vállalat főként energiahatékonysági szempontok által vezérelve költözött Közép Európa legzöldebb épületébe, a Green House-ba, ahova az ABB szállította az épület energiaellátáshoz és elosztáshoz szükséges rendszert.

„Az ABB Kft. anyavállalata is tagja a WBCSD-nek. A cégünk által képviselt értékek és prioritások összhangban állnak a BCSDH által kitűzött célokkal. Szeretnénk aktív tagja lenni a szervezetnek és kihasználni a BCSDH által nyújtott olyan lehetőségeket, mint a projektekben való részvétel, szakmai tapasztalatcsere és kapcsolatépítés” – mondta el a szervezethez való csatlakozáskor Taira-Julia Lammi, az ABB vezérigazgatója.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?