Új tagvállalatunk: a KINSTELLAR Andrékó Ferenczi & Társai Ügyvédi Iroda

Az 1999-ben alapított, több mint 35 fős ügyvédi iroda jogi tanácsadói tevékenységet végez hazai és nemzetközi ügyfelei számára.

A KINSTELLAR elsősorban a működésén, az üzleti célkitűzésein, a projektjein, továbbá az általa elvállalt ügyeken keresztül járul hozzá a fenntarthatósághoz.

A KINSTELLAR a környezeti terhelés csökkentése érdekében karbonsemleges működésre törekszik; főbb célkitűzésük az ökológiai lábnyom csökkentése, ideértve különösen a karbonlábnyom csökkentést és a vízlábnyom csökkentést, energiabeszerzés terén pedig a károsanyagkibocsátás csökkentését a felhasznált energia forrása hatékonyságának javításával. A társaság anyag- és hulladékstratégiája mentén olyan lépéseket tett, mint a hulladék csökkentése; a kommunális, műanyag és papír hulladék újrahasznosításra bocsátása; valamint az IT hulladék újrahasználatra vagy újrahasznosításra bocsátása.

Az irodának a dolgozók jelentik a legfőbb értéket, ezért az alapvető emberi értékek és diverzitás tiszteletben tartása terén célja a magasabb szintű értékteremtés elérése, amelyet olyan intézkedésekkel kíván elérni, mint a munkatársi és szakmai diverzitás növelése végzettség és kompetencia szerint, a nemek arányos megjelenése a vezetők között, a szülés utáni visszatérés támogatása, a munkatársi elégedettség mérése és javítása, valamint a munkatársak munkahelyi biztonságérzetének növelése.

Még nem készítettek fenntarthatósági jelentést, de célul tűzték ki a 2024-es év vonatkozásában jelentés kiadását.

A BCSDH-hoz azért csatlakoztak, mert – szakmai kompetenciájukra támaszkodva – részt kívánnak venni és hozzá szeretnének járulni azokhoz a konstruktív és előremutató műhelymunkákhoz, amelyek olyan modern üzleti megoldásokat hoznak létre, amelyek a fenntarthatósági szempontoknak megfelelnek, illetve célul tűzi azokat.