Új tagvállalatunk: a Progressive BEX Kft.

A Progressive Reklámügynökség több, mint 20 éve van jelen a magyar kommunikációs piacon: kampányokat és rendezvényeket terveznek és valósítanak meg klasszikus és digitális reklámeszközökkel. „Megállás nélkül”, ahogy magukról fogalmaznak: új lehetőségeket fejlesztenek, alkalmazkodnak, válaszokat keresnek és találnak a legváltozatosabb környezetben.

A fenntarthatóság kiemelt szerepet kap működésükben, így rendszeresen dolgoznak együtt civil és tudományos szervezetekkel, hogy az általuk képviselt tudást és értéket átvihessék a kommunikációs piacra. Ehhez kapcsolódóan indították útjára Progressive GREENHUB programjukat, amelynek keretében olyan kommunikációs megoldásokon dolgoznak beszállítóikkal, non-profit szervezetekkel és ügyfeleikkel, amelyek kézzel fogható módon járulnak hozzá a fenntarthatósághoz, például a hulladékkezeléssel és az éhezéssel kapcsolatos SDG-célokhoz.

Jelenleg zajlik ökológiai lábnyom felmérésük, ezt követően fognak vállalásokat tenni ezek csökkentésére.

A menedzsment elkötelezett a felelős és transzparens működés és az emberi jogok, alapvető emberi értékek tiszteletben tartása iránt. A szervezeten belüli alulról jövő kezdeményezések és az azokra való nyitottság, valamint a sokszínű és rugalmas vállalati kultúrájuk is biztosítja ezen értékek tiszteletben tartását.

A BCSDH-hoz való csatlakozásukkal szeretnének további olyan szervezetekkel kapcsolatot kiépíteni, ahol hasonló értékrendű vállalatvezetők működnek.