Az időmenedzsment új módszertana a hatékony vezetőkért

Getting Things Done workshop „A jövő vezetői” résztvevőinek és az Alumninak

Immár hagyományteremtő módon, idén harmadik alkalommal zajlott „A jövő vezetői” tehetségprogram aktív és alumni résztvevőivel az idei nyárzáró Getting Things Done workshop, ahol idén először a Társadalmi Tőke Munkacsoport tagjait is meghívtuk. A képzést Istenesné Solti Andrea, a Shell regionális HR igazgatója nyitotta meg és röviden mutatta be a Shell  fenntarthatósági tevékenységét.

A tehetségprogram résztvevői készülnek a csapatok évzáró projektprezentációra. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a dolgukat, illetve vezetői munkájukhoz egy kis extra segítséget adjunk, a Hamar productivity által felajánlott Getting Things Done workshopon ismerkedhettek meg – az Alumnival és a Társadalmi Tőke Munkacsoporttal közösen – a hatékony munkaszervezés művészetével.

A nyárzáró képzésen a résztvevők praktikus ötleteket, szokásokat sajátíthattak el például az átlátható prioritásokról, a rendezett e-mail fiókról, a jól tervezett és betartott határidőkről vagy a megbízható delegálásról. A résztvevők három óra során betekintést nyerhettek a módszer lényegébe, gyakorolták saját teendőik rögzítését, tisztázását és rendszerezését. Emellett feltehették kérdéseiket és megoszthatták tapasztalataikat is.

Ezúton is köszönjük a Shell Hungary vendéglátását a csoport nevében!

***

A GTD®-ről bővebben:

David Allen a nyolcvanas évek óta foglalkozik hatékonysággal, a módszert bemutató Getting Things Done könyve pedig 2001-ben jelent meg és számos szervezet és üzletember alkalmazza. 2015-ben átírta és bővítette az eredeti könyvet, hiszen a 2001-es eredeti megjelenés óta számos kutatás vizsgálta a GTD életünkre és munkánkra gyakorolt pozitív hatásait, ezért az új kiadásban David Allen külön fejezetet szentelt ezen eredmények összegzésére.

Itthon az új kiadás a HVG Könyvek gondozásában jelent meg ugyanez év novemberében. A könyv szakmai partnere a Hamar Productivity Consulting.

Bővebb információk: http://www.hamar.hu/gtd/

Köszönjük támogatóinknak!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?