Csizmadia Edit az új szakmai vezető a BCSDH-nál

Csizmadia Edit tölti be a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szakmai vezetői pozícióját 2019. szeptember 1-től.

Az új szakmai vezető Galambosné Dudás Zsófia munkáját folytatja kibővített feladatkörrel, aki a közelmúltban megszületett harmadik gyermekével otthon maradva, a következő éveket a családjának kívánja szentelni.

Csizmadia Edit több, mint 10 éves fenntarthatósági és kommunikációs szakmai tapasztalatát több szerepben szerezte: dolgozott a Gazdasági Rádiónál CSR műsort is koordinálva, a KÖVET Egyesület kommunikációs munkatársaként részt vett többek között a CSR Piac és más konferenciák, képzések szervezésében, vállalati fenntarthatósági projektekben. A Denkstatt Kft. tanácsadójaként számos cégnek segített a fenntartható vállalati projektek megvalósításában, több civil szervezettel közösen végzett kutatásokat. Ipari tapasztalatot közvetlenül is szerzett a MOL Nyrt-nél, fenntarthatósági szakértőként. Az évek alatt több munkakörében is dolgozott együtt a BCSDH-val.

Az immár 90 tagvállalatot számláló szervezet egy újabb fejlődési szakaszba ért. A bővülő tevékenység szükségessé és lehetővé teszi, hogy az új szakmai vezető teljes munkaidőben, az eddigiekhez képest kibővített munkakörben lássa el feladatát.

Az új szakmai vezető feladatai közé tartozik az Action2020 Magyarország programon túl, az Action2030 program stratégia kidolgozása, a Körforgásos Gazdaság Platform szakmai vezetése a BCSDH részéről és az ezekhez kapcsolódó szakmai munkacsoportok koordinálása, valamint az BCSDH bővülő szakértői funkciója is.

Csizmadia Edit elsődleges célja, hogy az Action 2020 Magyarország méltó lezárása után, az ott megkezdett szakmai program egy hasonlóan sikeres, a mai világ kihívásaira választ adó programban folytatódjon, amely kellő inspirációt nyújt a fenntarthatóság mellett elkötelezett hazai vállalatvezetőknek.

Továbbá fontos feladatának tartja, hogy a Körforgásos Gazdaság Platform valódi hatást tudjon elérni regionális és országos szinten is, a vállalatok aktív részvételével, a körforgásos gazdasági modell elterjesztésében.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?