BCSDH tagvállalatok a Fogyatékosság-barát Munkahely díjazottjai között

Pro Caritate-díjakat és a Fogyatékosság-barát Munkahely díjakat adott át Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere 2015. december 3-án Budapesten, a fogyatékos emberek világnapja alkalmából tartott gálaesten a Nemzeti Színházban.

        A Fogyatékosság-barát Munkahelydíjban részesült a nagyvállalat kategóriában a Citibank International Limited magyarországi fióktelepe, a Citi Magyarország, a General Electric Hungary Kft. és a Rossmann Magyarország Kft. A kisvállalkozások között díjazták a Kockacsoki Nonprofit Kft.-t, míg a civil szervezetek között a Magyar Cserkészszövetséget. Költségvetési intézmény kategóriában díjat vehetett át a XXI. kerületi (csepeli), a X. kerületi (kőbányai) és a salgótarjáni polgármesteri hivatal, valamint a Vakok Állami Intézete.
Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Salva Vita Alapítvány 2010-ben alapította, hogy az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találását elősegítse. A díjat azon szervezetek nyerhetik el, amelyek vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékkal élő munkavállalók toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos munkájukat.

Az eddigi díjazottak között is számtalan tagvállalatunk van, akik minden évben újra érdemesnek bizonyulnak a Fogyatékosság-barát Munkahely logo használatára: E.ON, Grundfos, MagnetBank, McDonald’s, Provident, Tesco.
Gratulálunk minden olyan tagvállalatunknak, amelyek ebben az elismerésben részesültek.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?