Egy valódi partnerségben a sikerek és a kudarcok is közösek

Mit jelent a valódi partnerség? Mi a fontosabb a profit vagy a valódi értékközösség, amikor üzleti partner választunk? Mit jelent a partnerség egy krízis helyzetben vagy például a COVID-19 pandémia alatt? „A jövő vezetői” tehetségprogramunk pót szakmai napján vendéglátónk, a McDonald’s Magyarország segítségével a “Partnerség az érdekelt és érintett felekkel” témakört jártuk körbe.

Vállalati partnerségi dilemmákra keresték a választ a napon szervezett kerekasztalbeszélgetésen a résztvevők és a McDonald’s partnerei. A beszállítókkal és a franchise partnerekkel megvalósított háromlábú szék stratégiája a magas szintű partnerségen alapszik. Erről beszélgettek Papp Zoltán, a McDonald’s Magyarországi Étteremhálózat Kft. ellátási hálózat vezetője, Zsidi Sándor, az OSI Food Solutions Hungary ügyvezető igazgatója, Nagy Gréta Dandelion Kft. ügyvezető igazgatója. Olyan összefüggésekre világítottak rá, ami kívülről nem látható, de alapja a sikeres partneri együttműködésnek. A partneri viszony nem ellenőrzésen, hanem közös gondolkozáson és tanácsadáson alapul. Esetükben pedig a valódi megrendelő vagy célcsoport maga a fogyasztó, aki besétál egy étterembe. Akkor működik jól egy üzleti partnerség, ha nem csak a profitra koncentrálnak a felek, hanem hasonló elvi közösséget vallanak. A kerekasztal beszélgetés résztvevői elmesélték azt is, hogy a nehéz időkben, például a COVID-19 panedémia során a terheken is közösen osztoztak.

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját Konyári Andrea, az alapítvány operatív igazgatója és Dr. Ablonczy László, az alapítvány szakmai vezetője mutatta be. A Ronald McDonald Házban pedig Nagyné Bayerl Andrea, a ház vezetője invitálta a résztvevőket virtuális sétára. Az alapítvány kiemelkedő munkát végez a beget gyermekek és családjaik támogatásában. Valódi otthont nyújtanak az otthontól távollévő, kórházi kezelés alatt lévő betegeknek. A szívhez szóló, elkötelezett munka mély benyomásokat hagyott a résztvevőkben.

A napot ismételten vezetői interjú zárta. Az őszinte beszélgetésben Égi Zsolttal, Progress Étteremhálózat Kft., a McDonald’s magyarországi Developmental Licensee Partnerének ügyvezető igazgatójával szó volt a csapatról, karrierútról, a Z generációs munkavállalókról, a közös sikerek megéléséről és egymás támogatásáról.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?