A fenntarthatóság és a Fenntartható Fejlődési Célok üzleti relevanciája – üzleti workshop a KPMG és a BCSDH szervezésében

2017. június 2-án, a KPMG-BCSDH legutóbbi workshopján a BCSDH több, mint 30 tagvállalata vett részt azzal a céllal, hogy fókuszban az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival megvitassa a jelenlegi fenntarthatósági trendeket. Az eseményen Lord Michael Hastings, a KPMG globális vállalati felelősségvállalási vezetője tartott gondolatébresztő előadást élénk eszmecserét generálva többek között Donald Trump, az USA párizsi klímaegyezmény aláírásának visszavonásáról szóló nyilatkozatáról, valamint a világ legnagyobb, jelenleg is építés alattálló kínai naperőművéről.

Az előadást követő panelbeszélgetés résztvevői (Joerg Bauer – elnök, GE Hungary Kft.; Ifj. Chikán Attila – vezérigazgató, ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt.; Dr. Fábián Ágnes – ügyvezető-igazgató, Henkel Magyarország Kft.; Horváth Imre – vezérigazgató, METRO Kereskedelmi Kft.) osztottak meg nemzetközi és helyi jó gyakorlatokat, és hoztak példákat arról, hogy az üzleti világ hogyan tudja kezelni a klímaváltozás hatásait. A politikai döntésektől függetlenül a vállalkozások készekarra, hogy megvalósítsák a Fenntartható Fejlődési Célokat, hiszen a célok egyben lehetőségek is fenntartható üzleti gyakorlatok és megoldások kifejlesztésére, hozzájárulva a jövő vállalkozásainak fenntartásához.

Az eseményről készült galéria megtekintéséhez kattintson ide.

Lord Michael Hastings angol nyelvű prezentációjának letöltéséhez kattintson ide.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?