Legyetek bátrak, álljatok ki az értékeitek mellett, változtassátok meg a világot! – Somosi Fanni Luca a BCSDH „A jövő vezetői” tehetségprogram ösztöndíjasa

Somosi Fanni Luca, a Budapesti Corvinus vezetés ésszervezés mesterszakos hallgatója nyerte el a lehetőséget, hogy “A jövő vezetői” tehetségprogram 2023-as évfolyamában részt vegyen. A pályázatokat hat tagú zsűri bírálta el 2022. december 2-án, Budapesten.

A Magyarországon egyedülálló „A jövő vezetői” tehetségprogram a BCSDH tagvállalatainál a vezetői pályájuk elején járó tehetségeknek szól. Célja, hogy kifejezetten gyakorlatközpontú képzés keretében bemutassa a vállalati fenntarthatóság komplex fogalmi rendszerét és illetve a már működő üzleti gyakorlatokat. A sokszínű csoportban a fiatal vezetők nem csupán elismert szakértőktől, hanem gyakorló vezetők tolmácsolásában sajátíthatják el például az etikus és átlátható működés, az emberi alapértékek valamit a környezeti felelősség alapelveit.

“Legyetek bátrak, álljatok ki az értékeitek mellett, változtassátok meg a világot!” – tanácsolta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON marketing és kommunikációs vezetője a pályázóknak köszöntőjében – “Fontos számunkra, hogy a program résztvevői hatást akarjanak elérni környezetükben, elkötelezettek legyen a fenntarthatóság iránt és küldetéstudattal rendelkezzenek. „A jövő vezetői” tehetségprogram egyedülálló és innovatív módon nyújt értéket a fiatal vezetőknek, egy pályája elején álló egyetemista, főiskolás számára pedig ugródeszkaként szolgálhat, hogy meghatározó szereplővé válhasson korosztályán belül a fenntarthatóság területén.”

2015 óta minden évben egy egyetemi vagy főiskolai hallgató is részt vehet a programban köszönhetően a szponzorok támogatásának, ezzel lehetőséget biztosítva arra, hogy már az egyetemi tanulmányai közben széleskörű ismereteket szerezzen a fenntarthatóság témájában a globális és hazai trendekről és a vállalati gyakorlatokról.

A döntőben Ébend Kata, a Szent István Egyetem levelezős Üzletviteli menedzser hallgatója, Somosi Fanni Luca, a Budapesti Corvinus vezetés ésszervezés mesterszakos hallgatója, Szemerits Barbara, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pénzügy és számvitel alapszakos hallgatója és Tóth Bence Mózes, az Debreceni Egyetem Műszaki Karának műszaki menedzser mesterszakos hallgatója vehettek részt. A pályázók előadásaikban, arról beszéltek, hogyan fejlesztenék egyetemüket a fenntarthatóság jegyében.

A szakmai zsűri tagjai: Károlyi Zsuzsanna (E.ON), Kelemen Attila (ProSelf), Márta Irén (BCSDH), Szederkényi Zita (BCSDH), Török László (MAZAK), Varga-Futó Ildikó (Auchan).

Köszönjük munkájukat!

„A jövő vezetői” ösztöndíjprogram támogatói 2022-ben:

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?