Megalakult a BCSDH Tanácsadói Testülete

A BCSDH 2019. áprilisi elnökségi ülésén döntött a Tanácsadói Testület létrehozásáról, melynek célja a növekvő tagság hatékonyabb képviselete és elkötelezése a BCSDH tevékenységek és szolgáltatások fejlesztése érdekében.

A Tanácsadói Testület tagjai az üzleti szektor széles körét képviselő, aktív BCSDH tagok: Baja Sándor (Randstad), Bujdosó Andrea (Shell), Flórián László (Rossmann), Horváth Ágnes (Progress Étteremhálózat Kft./ McDonald’s), Horváth Imre (Metro), Török László (Grundfos).

A Testületbe „A jövő vezetői” Alumni is delegált egy képviselőt. A benyújtott pályázatok megismerése után az Alumni tagok szavazata alapján  Katona Sarolta (Budapest Airport) képviselheti a fiatal vezetőket.

A mandátumuk 3 évre szól.

A Tanácsadói Testület feladatai közé tartozik többek között a BCSDH Elnökségének éves stratégiai ülésén való részvétel, a BCSDH szerepének erősítése a személyes kapcsolatrendszer által, illetve a BCSDH képviselete külső rendezvényeken.

 

A Tanácsadó Testület vállalati tagjai:

Baja Sándor

ügyvezető igazgató,

Randstad Hungary Kft.

A világ második legnagyobb személyzeti tanácsadó cégének – a Randstadnak – magyarországi leányvállalatát Baja Sándor irányítja.
Baja Sándor a Randstadhoz történő igazolása előtt az LG Electronics regionális operatív igazgatója volt. Korábban FMCG területen szerzett tapasztalatot, többek között az Eckes-Granini franciaországi marketing igazgatójaként, valamint a Borsodi Sörgyár kereskedelmi igazgatójaként dolgozott. A szakember üzleti tapasztalatainak legfőbb tanulságairól 2004-ben könyvet is kiadott Marketingkalandok – Márkák a gyakorlatban Budapesttől Párizsig címmel. Nemzetközi közgazdász szakos tanulmányait kitűnő minősítéssel végezte Moszkvában, majd a Párizsi Kereskedelmi és Iparkamara diplomáját is megszerezte.

 

Bujdosó Andrea

Igazgatóság elnöke, Sales excellence lead – EMEA

Shell Hungary Zrt.

2009-ben csatlakozott a Shell Hungary Zrt.-hez, az euroShell Card üzletág közúti fuvarozói területéért volt felelős Magyarországon és Romániaban, majd a két ország teljes euroShell Card üzletágát irányította. 2012 elejétől a felelősségi köre a bolgár euroshell Card üzletág irányítására is kiterjedt. 2014-től az EMEA régió B2B üzletágaiban az értékesítési kiválóságfejlesztést támogatja.
2017-től a Shell Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke. Igazgatósági elnöki szerepe mellett tovább folytatja munkáját, mint az értékesítés kiválósági fejlesztéséért felelős vezető Európában, a Közel-Keleten és Afrikában – közölték.
Karrierjét Romániában, Temesváron kezdte értékesítési területen, 1997-től pedig 10 éven keresztül a Xerox Magyarország Kft.-nél dolgozott értékesítési és marketing, valamint üzletágvezetői pozíciókban.
Tanulmányait a Temesvári Tudományegyetem informatika szakán, illetve az Open Business School MBA programjának keretein belül végezte.

 

Flórián László

ügyvezető igazgató

Rossman Magyarország Kft.

Flórián László 2012 óta a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója. A tavalyi év végéig a vállalat cseh piacáért is felelős volt és korábbi munkahelyén a Baumaxnál a romániai leányvállalat értékékesítési igazgatójaként is dolgozott. Ennek köszönhetően tárgyalási tapasztalata kiterjedt nemzetközi szinten is.
Ügyvezetőként a célja, hogy minden évben jobb teljesítményt nyújtson, mint a versenytársak. De a piaci részesedés növelése mellett, a mennyiségi és minőségi expanziót, az innovatív marketinget és kommunikációt, folyamatosan bővülő és megújuló választékot valamint a következetes árpolitikát is fontosnak tartja. Szereti ha a döntést mihamarabb a gyakorlatba is átültetheti, hiszen ha a vásárló nem érzékeli a változást a saját bőrén, akkor az az intézkedés semmit nem ér.

 

Horváth Ágnes

ügyvezető igazgató, Progress Étteremhálózat Kft. (McDonald’s) 

Alapító elnök, Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány

Friss diplomás élelmiszeripari mérnökként véletlenül bukkant egy hirdetésre az egyik budapesti McDonald’s étteremben. A márka közel állt hozzá, a fejlődés lehetősége megfogta és azonnal jelentkezett. Rendszerető, rendszereket szerető emberként nagyon könnyen tudott alkalmazkodni a vállalathoz.  A belépésétkövető évben étteremvezető lett, 2001-től üzemeltetési munkatárs, 2005-től pedig a teljes magyarországi hálózat felügyeletével megbízott üzemeltetési vezető. 2010 óta ügyvezető igazgatóként felel a vállalat és a McDonald’s márka hazai eredményeiért. Éttermeik és ellátási hálózatunk magas szintű üzemeltetésén túl, felelős vállalatként aktívan dolgoznak azon, hogy az üzletmenetük minden területén a fenntartható fejlődés irányelveit tartsák szem előtt. Elkötelezetten dolgoznak együtt a mindannyiuk számára fontos ügyeken. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványukra, a márkájuk szíveként tekint: különleges helye van az életében.

 

Horváth Imre

vezérigazgató

METRO Kereskedelmi Kft.

2013 novembere óta vezeti a hazai METRO 2500 fős csapatát, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a több mint 400 ezer rendszeres vásárló partnerük üzleti sikerét támogassák.
Szakmai pályafutása során négy iparágban szerzett marketing és értékesítési szakmai és vezetői tapasztalatokat az FMCG-től a telekommunikáción és pénzügyi szektoron át a kereskedelemig. Több mint nyolc évet töltött vezetőként külföldi munkahelyeken Londonban, Dél-Kelet Ázsiában és Izraelben.
Az elmúlt években a METRO nemzetközi Fenntarthatósági Tanácsának tagjaként is volt alkalma befolyásolni a cégcsoport folyamatos szemléletformálását.
Szabadidejét családi programok mellett szívesen tölti a szabadban, leggyakrabban vízparti túrákon vagy éppen kerékpáros kirándulásokon.

 

Török László

Termelési Alelnöki Iroda Operatív Igazgató

Grundfos 

Pályafutását gépészmérnökként kezdte a Videoton Zrt-nél, majd általános igazgató-helyettesként folytatta a Holding egyik vállalatánál. 2000-től Tatabányán, a Grundfos Magyarország Gyártó Kft-nél dolgozott, 2008-tól a cég ügyvezető igazgatója. 2019-től a Grundfos Vállalatcsoport Termelési Alelnöki Iroda Operatív Igazgatója. Időközben részt vett a Grundfos Akadémián a “Self and People Management” tréningen, valamint 2009-től része a Vállalatcsoport tehetséggondozó programjának, mint fejlesztő-értékelő. Executive MBA diplomáját az amerikai Purdue Egyetemen szerezte 2008-ban. Marosvásárhelyen született, 48 éves, nős, két gyermek édesapja.

 

A Tanácsadói Testület Alumni tagja:

Katona Sarolta

pénzügyi elemzési menedzser

Budapest Airport Zrt.

2008-ban gyakornokként kezdett a Budapest Airportnál dolgozni, majd junior pénzügyi elemző, pénzügyi elemző, senior pénzügyi elemző pozíciókon keresztül 2019 óta pénzügyi elemzési menedzser a Kontrolling osztályon. “A jövő vezetői” tehetségprogram 2017-es évfolyamán végzett, azóta is az Alumni aktív tagja. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ahol 2010-ben Okleveles közgazdász diplomát szerzett, kiváló minősítéssel.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?