Putti Krisztián lett a BCSDH „A jövő vezetői” tehetségprogram ösztöndíjasa

2019. november 22-én, az E.ON Hungária Zrt. székházában zajlott „A jövő vezetői” tehetségprogram ösztöndíjas pályázatainak elbírálása, mely során kiválasztásra került a zsűri döntése alapján az a pályázó, aki a program 2020-as évfolyamában részt vehet. 2019-ben a lehetőséget Putti Krisztián, a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem energetikai mérnök mesterszakos hallgatója nyerte el.

A Magyarországon egyedülálló „A jövő vezetői” tehetségprogram a BCSDH tagvállalatainál a vezetői pályájuk elején járó tehetségeknek szól. Célja, hogy kifejezetten gyakorlatközpontú képzés keretében bemutassa a vállalati fenntarthatóság komplex fogalmi rendszerét és illetve a már működő üzleti gyakorlatokat. A sokszínű csoportban a fiatal vezetők nem csupán elismert szakértőktől, hanem gyakorló vezetők tolmácsolásában sajátíthatják el például az etikus és átlátható működés, az emberi alapértékek valamit a környezeti felelősség alapelveit.

2015 óta minden évben egy egyetemi hallgató is részt vehet a programban köszönhetően a szponzorok támogatásának, ezzel lehetőséget biztosítva arra, hogy már az egyetemi tanulmányai közben széleskörű ismereteket szerezzen a fenntarthatóság témájában a globális és hazai trendekről és a vállalati gyakorlatokról.

A döntőbe jutott hat pályázó hattagú üzleti szakmai zsűri előtt mutatta be, hogy saját egyeteme milyen lépésekkel válhatna fenntarthatóbbá. 2019-ben a fődíjat Putti Krisztián, a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem energetikai mérnök mesterszakos hallgatója nyerte meg a zsűri döntése alapján. Krisztiánt komplex stratégiai gondolkodás, strukturált probléma és megoldás felvetés, vezetői szemlélet és meggyőző előadásmód jellemzi, ami hozzásegítette a díj elnyeréséhez.

A döntősök kiváló pályamunkáit is jutalmazta a zsűri egy felajánlással, miszerint a döntőbe jutott pályázók a zsűri egyes tagjaitól kétszer 1-1 óra mentorálási lehetőséget kapnak, valamint, hogy a program egy, az általuk kiválasztott szakmai napon részt vegyenek.

A szakmai zsűri tagjai: Gazsi Zoltán (Eisberg), Károlyi Zsuzsanna (E.ON), Kelemen Attila (ProSelf), Márta Irén (BCSDH), Szederkényi Zita (BCSDH), Urbán Katalin (Grundfos)

„A jövő vezetői” ösztöndíjprogram kiemelt támogatói 2019-ben: Eisberg, további támogatói pedig: Alteo, Grundfos.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?