XIV. Magyar Fenntarthatósági Csúcs – Ég a világ!

A felelősen gondolkodó és cselekvő üzletemberek, a civil szektor és a tudomány képviselőinek éves nagy találkozója a fenntarthatóságért!

Időpont: 2023. november 16. csütörtök. 9.00–16.40
ÚJ helyszínBudapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. (7. emelet.)
Távolról résztvevőknek: a következő nap 12 órától + még 9 napig jelszóval

További információ és regisztráció ITT.

Égnek az erdők, a városok. Kontinenseket elmosó áradások, éhínség, forróság, pusztító földrengések, járványok. Az illegális migráció szinte már megoldhatatlan gond a nemzetek számára. Természeti, humanitárius és geopolitikai összeomlás tanúi vagyunk. Kiszámíthatatlanná vált nemzeti és világgazdasági folyamatokban, hatalmas bizonytalanságban kell a gazdasági szereplőknek termelni, működni.

Hiába volt minden figyelmeztetés. A földi élet egyensúlyi rendszerei megdőltek, s elérték azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút. Szétesik minden, ami eddig stabil volt.

Sok nehézségre kell készülnünk. Közben új stabil pontokat kell találnunk az összeomlás mentén keletkező új világban.

A pénzéhség, a hatalomvágy nem csillapodott. Sőt! Az energiaválság nyertesei nem tudnak jól lakni. A politikai színtéren eldurvult a harc a globális hatalom újraosztásáért.

Nem jól áll a fenntartható fejlődés esélye!

Kiknek szólunk?Ismét, immár 14. alkalommal összehívjuk a magyar társadalom és gazdaság felelőseit, az üzleti szektor képviselői mellett a tudomány, az oktatás, a kormányzat, a civil szervezetek felelős gondolkodóit és cselekvőit, osszák meg tudásukat egymással! Beszéljük meg, mit kell tennünk, hogy gyökeres fordulatot vegyen a nemzetek, emberek, a profittermelők gondolkodásmódja, értékrendje. Mert ahová most tartunk, az fenntarthatatlan!