30 éves a Legrand Magyarországon

A Legrand idén ünnepli magyarországi jelenlétének 30. évfordulóját. Ebben az évben kicsit visszatekintünk a múltba, de emellett menetelünk a jövő felé.

Cégünk az egykori Kontavill alapjain felnőtt Legrand Magyarország nemcsak az állami vállalatból egy nemzetközi vállalatcsoportba történő integrációt végezte el sikeresen, de egyenrangú partnere is lett a többi leányvállalatnak, sőt új ajtókat is megnyitottunk.

Az elmúlt évek óriási növekedési üteme bennünket igazolt, a sikereinkben pedig az is szerepet játszott, hogy ha kellett, erősségeink mellett gyengeségeinket is felvállaltuk.

A világ folyamatosan változik, mindig más ütemben. Ha csak az elmúlt három évtizedet nézzük Magyarországon, akkor három olyan mindent átíró helyzetre is emlékezhetünk, amely alapvetően formálta az üzleti és gazdasági környezetet, és teljesen új kihívások elé állította a cégünket is: rendszerváltás, 2008-as gazdasági válság, Covid-járvány.

Azt valljuk azonban, hogy ha egy vállalat mindháromból megerősödve tudott, vagy éppen tud kijönni, akkor érdemes odafigyelni arra, mit és hogyan is csinál. A Legrand Magyarország pontosan ilyen.

Az elmúlt években sikerült házasítani a tradíciót és az innovációt, és helytállni mind a fogyasztók kegyeiért folyó, mind a vállalatcsoporton belüli versenyben.

A vevői visszajelzésekre építve fejlesztünk, így tudjuk valóban működő megoldásokká váltani az álmokat és igényeket. A média leggyakoribb témái a globális tech-cégek és startupok innovációi. Aki erre figyel, látja, hogy a jövő az okos megoldásoké lesz, esetünkben az okos otthonoké. Azonban ez nem csak azt jelenti, hogy az általunk kínált eszközöknek (kapcsolók, vezérlők, kamerák stb.) távolról vezérelhetőnek kell lenni, figyelnünk kell a környezettudatosságra, energiamegtakarításra, praktikusságra, és hogy vevőink számára felhasználóbarát megoldásokat kínáljunk, méghozzá elérhető áron és természetesen megőrizve a Földet a jövő generációi számára. Egyre nagyobb szerephez jut az e-mobilitás, mely elterjedésével a Legrand kínálatában is megjelentek a különböző Green’UP™ járműtöltési megoldások. Minden prémium töltő alaphelyzetben Bluetooth-os kommunikációval ellátott, amely biztosítja a töltési információk átadását és a töltés vezérlési lehetőségeit mobiltelefonos applikáción keresztül, a felhasználók számára egyszerű és gyors megoldást kínálva.

A kapcsolók és dugaljak mellett így tud a Legrand Magyarország már az élet szinte minden területén ott lenni kiváló megoldásokkal, termékekkel. A szlogenünk továbbra is az, hogy ’Legrand, improving lives’, és mi ezt meg is tesszük, könnyebbé, jobbá tesszük vásárlóink és ügyfeleink életét.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?