A Bay Zoltán Kutatóközpont megkapta a legmagasabb szintű Bisnode tanusítványt

A Bisnode objektív cégminősítési rendszer alapján a Bay Zoltán Kutatóközpont a legmagasabb rangsorban szerepelhet.
A Bisnode nemzetközi rendszerben az összes vállalkozás pénzügyi stabilitása és üzleti megbízhatósága a nemzetközi szakértők által tervezett módszertan alapján kerül értékelésre, amelynek működését folyamatosan mérik.
Így került kiválasztásra a Bay Zoltán Kutatóközpont is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján a vállalkozás a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.
A kutatóközpont nagy figyelmet fordít arra, hogy a piacon tisztességesen járjon el, így fontos számukra, hogy egy külső szakértő által is minősítésre került, cégük fizetőképessége. Hiszik, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleik, szállítóik, munkavállalóik felé is tovább tudják fokozni azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el a cég stabilitását, azt az üzenetet hordozza számukra, hogy jó úton járnak cégük építésében. Mivel vállalkozásuk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégüket a piacon.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?