A legmegbízhatóbb cégek között a Provident

Az Opten céginformációs szolgáltató „A” szintű minősítésben részesítette a Provident Pénzügyi Zrt-t. Az értékelés alapján a pénzintézet az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb résztvevője; az audit eredmények alapján a vele kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A személyi kölcsönök piacának egyik meghatározó szereplője, a Provident Pénzügyi Zrt. immáron 15 éve nyújt Magyarországon kis összegű, rövid futamidejű kölcsönöket ügyfelei számára, ezen túlmenően biztosításokat is értékesít. Anyavállalata, a londoni tőzsdén jegyzett International Personal Finance 130 éves tapasztalattal bír és mintegy 2,7 millió ügyféllel rendelkezik nyolc országban.

Az Opten Kft értékelési rendszere a cégek megbízhatóságát, stabilitását és fizetőképességét vizsgálja. A minősítésnél használt modell több száz változó alapján rangsorolja a vállalkozásokat korszerű adatbányászati algoritmusok alapján. Az „A” minősítést a nagyvállalati kategóriában a magyarországi cégek mindösszesen 1,15 %-a érte el.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az Opten Kft. felmérése alapján is a legmegbízhatóbb magyarországi nagyvállalatok szűk köréhez tartozik a Provident. Pénzintézetként sikerünk egyik feltétele, hogy stabil és megbízható partnerként tekintsenek ránk. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a felelős hitelezésre, illetve az átlátható, fenntartható üzleti működésre.” – mondta Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi zrt. vezérigazgatója.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?