Szamóca-díjat vehetett át a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.

2016. szeptember 3-án nyárbúcsúztató családi napot tartott a SZÉNA Egyesület Székesfehérváron, ahol a korábbi évek hagyományainak megfelelően Szamóca-díjakat osztották ki a szervezők. A díjat idén a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. – mint a SZÉNA Egyesület kiemelt támogatója – is elnyerte.

Közel 300 résztvevője volt a szeptember 3-i programnak, melyen ugrálóvárral, csillámtetoválással, arcfestéssel, kézműves foglalkozással és különböző játékos és ügyességi feladatokkal várták a résztvevőket. A rendezvényt tűzoltó-bemutató, állatsimogató, bohócműsor és oroszlántánc is színesítette.

Ezen a programon kerültek átadásra a Szamóca-díjak is, melyeket a SZÉNA Egyesület évről évre a legaktívabb önkéntesek és főbb partnerek, valamint támogatók részére ad át: azon önkéntes személyeknek és családoknak, akik az egyesület programjain és rendezvényein a legtöbb segítséget nyújtják; partnereknek, akik az elmúlt év során a legtöbb szakmai együttműködésben vettek részt; továbbá azon vállalatoknak, akik 2015-ben a legnagyobb értékű anyagi vagy tárgyi támogatást nyújtották az egyesület részére.  Az idei évben támogató kategóriában a Grundfos Magyarország Gyártó Kft is megkaphatta az elismerést. A díjakat Viza Attila önkormányzati képviselő adta át, aki maga is Szamóca-díjat kapott, mint az egyesület egyik fő támogatója és partnere.

Szamoca_dij

A Grundfos a társadalmi felelősségvállalás elvét beépítve vállalati stratégiájába és mindennapi működésébe jelentős erőforrásokat fordít arra, hogy segítse a fenntarthatóságot, a környezet védelmét és hozzájáruljon munkatársai, a helyi közösségek és a társadalom egésze életminőségének javításához. Célja, hogy a vonzáskörzetében lévő települések élhetőek és vonzóak legyenek az ott lakók számára, többek között azáltal, hogy munkahelyeket kínál és segíti a közösségek fejlődését. Ezen törekvéseinek eleget teendő a cég az elmúlt évek folyamán számos olyan kezdeményezésbe bekapcsolódott, melyek célja a regionális civil szervezetek fenntartható működésének támogatása, valamint hátrányos helyzetű társadalmi csoportok megsegítése volt. A székesfehérvári nagycsaládosokat támogató SZÉNA Egyesülettel való együttműködése is régi múltra tekint vissza: a cég pénzadományokon kívül dolgozói gyűjtési akciók keretében több alkalommal is tartós élelmiszereket és játékokat ajánlott fel az egyesület részére, hogy azok a környékbeli rászoruló családok körében szétosztásra kerüljenek.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?