Az ALTEO közzétette 2023-as Integrált Jelentését

Az ALTEO Csoport folyamatosan azon dolgozik, hogy lépést tartson az állandóan változó piaci környezettel, és rugalmasan reagáljon az új kihívásokra. Ennek összegzése a 2023-mas Integrált Jelentés, amely bemutatja, hogy az ALTEO szakmai és társadalmi együttműködései révén továbbra is aktívan hozzájárul a gazdasági, társadalmi és környezeti kihívások megoldásához.

A vállalat különböző tagságain keresztül nemcsak a tapasztalatokat osztja meg, hanem kapcsolati hálójának szélesítésével olyan kezdeményezésekhez is hozzájárul, amelyek az ALTEO Csoport által vizionált fenntartható jövő építését szolgálják.

Az ALTEO szakértői azon dolgoznak, hogy a partnerekkel és a szakmai közösségekkel együttműködve még hatékonyabban kezeljék a fenntarthatósági kihívásokat, és elősegítsék a pozitív változásokat a társadalom és a környezet számára.

2023-as Integrált Jelentésünkben írunk arról, hogy 2022-höz képest 2023-ban erős pénzügyi teljesítményt értünk el, a tavalyi évben tovább javult az ESG minősítésünk, bővítettük Szabályozási Központunkat és portfóliónkat, mindezek mellett pedig folyamatosan új energetikai beruházásokat és fejlesztéseket vittünk véghez. Kiemelten foglalkoztunk a CSR stratégiánk kialakításával, és együttműködtünk civil szervezetekkel. A jelentés fontos része a gazdasági-pénzügyi teljesítmény, valamint az ALTEO közvetett gazdasági hatásainak elemzése – hiszen az ALTEO nem csupán munkaadóként, hanem a helyi közösségek aktív részeként is elkötelezett a felelősségteljes és átlátható működés iránt.

A teljes Integrált Jelentés itt olvasható.