Elindult az ALTEO Fenntarthatósági Nagykövet Programja

Kezdeményezésünk célja, hogy segítsük azokat a kollégáinkat, akik már most is elkötelezettek a fenntarthatóság iránt, hogy továbbra is véleményvezérek legyenek és inspirálják környezetüket, valamint legyenek aktív részesei az ALTEO fenntarthatósági törekvéseinek. Fontosnak tartjuk, hogy növeljük a fenntarthatósági tudatosságot a vállalaton belül, a munkahelyi szokásoktól kezdve egészen a stratégiai döntésekig, ugyanis az innováció elősegítésében a ti ötleteitek és javaslataitok is mérvadóak.

A program keretében arra ösztönzzük kollégáinkat, hogy aktívan vegyenek részt az ALTEO CSR tevékenységeiben, és hozzanak ötleteket, javaslatokat a fenntarthatósági célok eléréséhez.

Az új és hatékony ötletek megvalósításához folyamatos támogatást és erőforrásokat biztosít a vállalat, így egy éves 1 millió forintos kerettel, valamint a kommunikációs stratégia gördülékennyé tételével segítjük a projekteket.

A résztvevők negyedévente workshopokon és találkozókon vehetnek részt, ahol javaslataikat megvitathatják, emellett lehetőségük lesz különböző tevékenységek szervezésére is, mint például környezetvédelmi oktatások vagy fenntartható innovációs fórumok.

Az ALTEO számára a fenntarthatóság kiemelten fontos érték, a Fenntarthatósági Nagykövet Programmal pedig tovább erősíti elkötelezettségét a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás iránt.