BCSDH hírlevél –Közel 300 jelentkezés érkezett a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjára

November 23-án lezárult az „Ön választ, mi segítünk”, helyi közösségeket támogató pályázati program nevezési határideje. Országszerte közel 300 szervezet és informális baráti társaság nyújtotta be pályázatát, melyek közül a Magyar Adományozói Fórum független szakértői bírálják el és választják ki azokat, amelyek továbbjutnak az áruházi szavazási szakaszba. A januárban induló áruházi szavazás során a vásárlók dönthetik el, hogy kit támogatnak.

Az érdeklődő szervezetek országosan 61 körzetben adhatták be pályázataikat. Jelentkezni három kategóriában lehetett: környezetszépítő, egészséges életmódra ösztönző és oktató, képességfejlesztő programokkal.

A Magyar Adományozói Fórum független szakértői által támogatott pályázatokra a vásárlók 2019. január 21. és február 17. között adhatják majd le szavazatukat. A vásárlások után kapott érméket az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtőkbe dobhatják be a számukra legjobban tetsző program mellé. A Tesco valamennyi, a szavazási szakaszra bejutott szervezetet támogatja, körzetenként a legtöbb szavazatot kapó pályázó 400, a második helyezett 200, a harmadik helyezett pedig 100 ezer forintot kap kezdeményezése megvalósításához.

A vállalat ősszel immár ötödik alkalommal hirdette meg az „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi pályázati programot, mellyel közösségépítő kezdeményezéseket támogat. Az eddig lezárult négy fordulóban közel 100 millió forinttal összesen több mint 300 szervezetet támogatott. A programok mindegyike a helyi közösségek életének fejlődéséhez járul hozzá.

A nyertes szervezetek listáját és az elnyert támogatási összeget az áruházlánc 2019. március elején hirdeti ki. A korábbi győztes pályázatokkal kapcsolatos további információ a www.tesco.hu/kozosseg oldalon olvasható.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?