Bemutatkozik új tagunk a Henkel Magyarország Kft.

A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. A bécsi székhelyű Henkel Central Eastern Europe leányvállalata.

A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies, többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, Tomi, Schwarzkopf, Fa, Loctite vagy a Teroson.

A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.

Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.

2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.

A Henkel magyarországi központja Budapesten található.

A Henkel elkötelezettsége a fenntarthatóság terén betöltött vezető szerep iránt mélyen gyökerezik értékeikben.

A vezető szerep megőrzése érdekében dolgozták ki hosszú távú fenntarthatósági stratégiájukat, és tűztek ki egyértelmű, ambiciózus célt maguk elé: termékeik és folyamataik hatékonyságát megháromszorozzák 2030-ra.

Nagyobb eredményt kívánnak elérni – vásárlóik és fogyasztóik, az őket körülvevő közösségek és vállalatuk számára – kisebb ökológiai lábnyom mellett. Több értéket kevesebb ráfordítással – ez a gondolat áll fenntarthatósági stratégiájuk középpontjában, amely minden üzleti folyamatukat és tevékenységüket vezérli.

„A HENKEL alapvető értékei közé tartozik, hogy továbbra is vezető szerepet kíván betölteni a fenntarthatóság terén. Ennek része, hogy új, úttörő megoldásokat keresünk a fenntartható fejlődés biztosítására, miközben felelősen alakítjuk működésünket, és gazdaságilag még sikeresebbé válunk. Fenntarthatósági céljaink elérésében segítséget nyújt a partnerség a BCSDH-val, ezért kívánunk csatlakozni.” – mondta el Dr. Fábián Ágnes, a Henkel ügyvezető igazgatója, a BCSDH-hoz való csatlakozásukkor.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?