Díjeső az 1-es terminálon: repülőtéri partnereit tüntette ki a Budapest Airport

Légitársaság, édességbolt, javítóbázis és taxis cég is szerepel azoknak a vállalatoknak a listáján, amiknek tavalyi teljesítményét ismerte el a Budapest Airport a repülőtér hagyományos februári gálafogadásán. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma a tavalyi évben lépte át a 10 milliós álomhatárt, így az idei gálát a 10-es szám jegyében rendezték meg.

Kilenc éve hagyomány, hogy a Budapest Airport egy díjátadó gálaest keretében köszönetet mond repülőtéri partnereinek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért. Az esemény idén is az impozáns rendezvény helyszínné alakított 1. Terminál aulájában volt. A repülőtér, mint utazási helyszín szolgáltatásai szorosan egymásra épülnek, a különböző cégek közötti együttműködés kulcsfontosságú az utazási élmény megalapozásában. Ebben nem kevesebb, mint 10 000 ezer repülőtéri dolgozó közös teljesítményére van szükség, ezt a munkát ismerte el a február 4.-én tartott esti gálán a Budapest Airport.

BudAirport

A repülőteret üzemeltető cég a legkülönbözőbb kategóriákban tüntetett ki díjazottakat, beleértve a legjobb légitársaságokat, a legjobb kiskereskedelmi- és vendéglátó bérlőt, valamint a legjobb karbantartó céget, de emellett idén első alkalommal gazdára talált az „Év Greenairport Partnere” elismerés is.

A díjátadó gálán, amelyen mintegy háromszáz vendég vett részt Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója ezt hangsúlyozta: „Budapest a tavalyi évben Európa leggyorsabban fejlődő repülőterévé nőtte ki magát és ebben jelentős szerepet vállaltak partnereink a kiváló teljesítményükkel. A mai este kiváló alkalom arra, hogy személyesen is kifejezzük elismerésünket mindazoknak a cégeknek és partnereknek, akiknek köszönhetően a budapesti repülőtér és a magyar légiközlekedés nemzetközi szinten is jegyzett eredményeket ért el.”

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?