Egyre dinamikusabban növekszik ALTE-GO

Az ALTEO e-mobilitás üzletága, az ALTE-GO másfél évvel ezelőtti indulása óta 120 elektromos gépjármű töltési pontot telepített, elsősorban irodaházi környezetben. Ez a szám a következő hónapban közel megduplázódik, köszönhetően négy nagy projekt befejezésének:

A megújult GOBUDA MALL-ban 18 darab 22 kW-os töltési pont áll az elektromos autóval érkező vásárlók rendelkezésére.

A SIXT vecsési telephelyén 6 db 22kW-os AC és 1 db, a tisztán elektromos autók még gyorsabb töltését lehetővé tevő, DC-töltőberendezést, valamint egy 50kW-os napelemes rendszert telepített az ALTE-GO, illetve előkészítették a rendszert egy energiatároló későbbi illesztésére is. A helyszínen saját fejlesztésű energiamenedzsment-rendszert használnak, amely különböző gyártmányú AC és DC töltők teljesítményét szabályozza, az épület aktuális teljesítményfelvételéhez és a napelemes termeléshez igazítva.

A Kassák Passage társasházban 64 db elektromos autótöltőt szerelt fel a cég, biztosítva az egyidejű töltés lehetőségét az összes parkolóhelyen a társasház kapacitásbővítése nélkül.

 

 

A JYSK ecseri logisztikai központjában 8 db duál (2x22kW-os AC) publikus töltőt telepített az ALTE-GO, amely nem csak a logisztikai központ dolgozói számára, de a nagyközönség részére is elérhető.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?