Európa tíz legjobb munkáltatója között a Provident

Európa tíz legjobb vállalata közé választotta a European Business Awards szakmai zsűrije a magyar Provident Pénzügyi Zrt.-t „Az év munkáltatója díj” kategóriájában.

A megtisztelő Ruban d’Honneur cím elnyerésével a magyar Provident így továbbra is versenyben van a kontinens egyik legelismertebb üzleti díjáért.

A European Business Awards „Az év munkáltatója díját” azon vállalatok nyerhetik el, amelyeknek fő célja munkavállalóik folyamatos fejlesztése és motiválása, valamint az esélyegyenlőség, illetve különböző karrierlehetőségek biztosítása.

Az immár nyolc éve működő European Business Awards díj az európai üzleti élet egyik legátfogóbb független megmérettetése. A program célja, hogy elismerje és országhatártól, iparágtól, valamint cégmérettől függetlenül összekösse az európai üzleti világ kiválóságait, legjobban működő és leginnovatívabb tagjait. Az idei megmérettetésen Európa 33 országának 24 000 vállalata vett részt. A nevezéseket követően Magyarországról összesen 10 vállalat jutott tovább különböző szektorokból.

A jelölteket egy 132 fős, európai vállalatvezetőkből, akadémikusokból álló független zsűri értékelte és 11 kategóriában 10 vállalatot választottak ki, amelyek Ruban d’Honneur cím birtokosaként részt vehetnek a verseny harmadik fordulójában. Az Európa legjobb munkáltatója címéért zajló megmérettetésben a Provident Pénzügyi Zrt. képviselheti hazánkat.

„A Provident 2012-ben és tavaly is Magyarország legjobb munkahelyének bizonyult az AON Hewitt Legjobb Munkahely felmérésében. Mindez egyértelműen azt mutatja, hogy a közel 4000 munkatársunk valóban szeret itt dolgozni. Úgy gondoljuk, hogy a vállalat iránti elkötelezettségünk nem csupán Magyarországon, de európai szinten is egyedülálló. Az eddigi akadályokat sikerrel vettük a versenyben és bízom benne, hogy kollégáink, valamint 325 ezer ügyfelünk mellett, még sokan szurkolnak nekünk a magyar sikerért” – mondta Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?