IFUA Horváth Zöld Kerék díj 2024

Már lehet pályázni az idei IFUA Horváth Zöld Kerék díjra. Az elismerés meghirdetésével az IFUA Horváth arra kívánja inspirálni a hazai vállalatokat és vezetőiket, hogy zöld szempontok mentén gondolják át a vállalatirányítási koncepciójukat. Ennek megfelelően hazai szervezetek környezeti fenntarthatósági törekvéseinek üzleti irányítási megoldásait jutalmazzák.

Pályázni egy maximum 10 oldalas összefoglalóval lehet, amely bemutatja a vállalati megoldást az alábbi struktúrában:

  • Vállalati kihívás, megoldandó probléma leírása
  • Megoldás koncepciójának bemutatása
  • Implementáció lépéseinek, státuszának bemutatása
  • Elért eredmények
  • Tervek, következő lépések

Pályázat benyújtásának határideje 2024. április 30. Eredményhirdetés 2024. május 30.

A díjat 2024. május 30-án a 36. Budapesti Menedzsment és Controlling Fórumon adják át, ahol a győztes bemutathatja megoldását.

A győztes csapat nyereménye egy élő fa, amelyet a csapat tagjai az IFUA Horváth vezetőivel közösen ültetnek el. A nyertes emellett jogot szerez az IFUA Horváth Zöld Kerék díj logó használatára egy éven át.

Tavaly a Grundfos és az MBH Bank nyerte el az IFUA Horváth Zöld Kerék díjat. A Grundfos „Átfogó ESG-alapú irányítási rendszerfejlesztés” kategóriában, az MBH Bank pedig „ESG-szempontok beépítése a termékfejlesztésbe” kategóriában bizonyult a legjobbnak a pályázók közül.

Az IFUA Horváth hisz abban, hogy a fenntarthatóság nemcsak egy jelentési kötelezettség teljesítése. Ezért segíti ügyfeleit abban, hogy a termékeikbe és a működésükbe is beépítsék a fenntartható megoldásokat.

További információ az IFUA Horváth Zöld Kerék díj pályázatáról: https://www.horvath-partners.com/hu/top-temak/fenntarthatosagi-tanacsadas/ifua-horvath-zoeld-kerek-dij-2024