Legújabb tagunk az 1993-ben megalakult Denkstatt Hungary Környezettechnológiai és Management Tanácsadó Kft. A társaság elsőszámú vezetője Ferjancsik Zsombor Gergely, 2020. évi árbevétele közel 425 mio forint volt, 32 foglalkoztatott mellett. A Denkstatt Hungary  Kft. szakértő csapata a jövő kérdéseire keresi a választ a régió 6 országában környezeti fenntarthatóság, a gazdaság és a társadalom érdekében.

Környezeti felelősségvállalásuk többek között fő tevékenységük; szakmai tanácsadás környezetvédelem és fenntarthatóság területén. Komplex megoldást nyújtanak fenntarthatósági stratégia alkotáshoz, megvalósításához és a jelentések megírásához. Szakértői támogatást nyújtanak vállalati karbonlábnyom meghatározásához, de-karbonizációs technikák alkalmazásához, és nemzetközi fenntarthatósági rendszerek és keretekben (CDP, SBTi, TCFD, LEED, BREEM…) való részvételhez.  Az emberi jogok és alapvető emberi értékek tiszteletben tartása fontos alapját képzik a szervezet működésének.

Tagságuk célja a jó gyakorlatok megismerése, szakértői hozzájárulás a BCSDH témaköreihez, melyen keresztül hozzájárulhatnak a vállalati szektor fenntarthatósági teljesítményének javításához.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?