Skanska: Nemzetközi díjat nyert a Green House

Az EuropaProperty által harmadik alkalommal megrendezett közép-európai Green Building Awards díjátadó gálán a „LEED Shell and Core” kategóriában a Green House-t választották a legjobbnak.

A november 28-án Varsóban átadott díj egy különösen sikeres hetet koronázott meg a Skanska Property Hungary Kft. számára, amely az immár 93%-ban bérbeadott Green House fejlesztőjeként három neves hazai ingatlanpiaci díjat is átvehetett ezekben a napokban.

„Hatalmas elismerés ez a díj számunkra. A 93 pontos LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) minősítés mellett a Green House hazánkban egyedülálló hatékonysági és fenntarthatósági mutatókat igazolt vissza. Az uniós EU GreenBuilding minősítés és az A+ energiahatékonyságú épületeknek járó hazai besorolás is hivatalos bizonyítéka annak, hogy a kimagasló energiahatékonysággal és egyedülállóan innovatív megoldásokkal rendelkező Green House fenntartható, költséghatékony és egészséges munkakörnyezetet biztosít bérlői számára.” mondta Schmidt András a Skanska Fenntarthatósági Menedzsere.

A Skanska Váci útra tervezett következő projektje, a Nordic Light, szintén részt vett a versengésben, ahol a „LEED Pre-Certificate Shell & Core” kategóriában, mint LEED Gold előtanúsított irodaház, bekerült a döntőbe.

Az EuropaProperty által szervezett CEE Green Building Awards gála rendezését az ingatlanfejlesztői és befektetői szempontból is növekvő fontossággal bíró fenntartható fejlesztések indukálták. Célja, hogy felhívja a figyelmet és teret adjon mindazon projekteknek, cégeknek és üzemeltetőknek, akik vezető szerepet töltenek be a fenntartható ingatlanfejlesztés terén.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?