Szavazási szakaszba érkezett a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázati programja

Megkezdődött a szavazás a Tesco helyi közösségeket támogató „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjára. Az áruházlánc vásárlói június 4-éig országszerte 58 körzetben, összesen 168 pályázat közül választhatják ki a számukra legszimpatikusabbat. Körzetenként a legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400, a második 200, a harmadik pedig 100 000 forint támogatásban részesül.

A Tesco idén, immáron negyedik alkalommal hirdette meg „Ön választ, mi segítünk” pályázati programját, melynek célja a helyi közösségi kezdeményezéseinek támogatása. A programra ezúttal is civil szervezetek és informális csoportok nevezhettek olyan projektekkel, amelyek azon helyi közösségek életét teszik jobbá, ahol a Tesco vásárlói és dolgozói is élnek. Az idei fordulóban az előző fordulóhoz képest 27 százalékkal több, összesen 344 darab pályázat érkezett. A pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum (MAF) bírálta tartalmi és formai szempontok alapján, majd kiválasztotta a továbbjutó szervezeteket. Ennek alapján végül 58 körzetben 168 pályázó jutott tovább a szavazási szakaszba. Rájuk 2018. május 7. és június 4. között lehet szavazni országosan a Tesco áruházakban.

A szavazási időszakban a vásárlók minden vásárlást követően egy darab zsetont kapnak a pénztáraknál, amellyel az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon, a számukra legkedvesebb kezdeményezésre szavazhatnak. A zsetongyűjtő pontokon az adott körzetben továbbjutó helyi szervezetekről és programjaikról is találnak információt, illetve a program weboldalán (www.tesco.hu/kozosseg) is követhető a szavazásban résztvevő szervezetek listája, valamint a szavazatok állása.

Az áruházlánc a szavazás lezárása után, 2018. június végén hirdeti ki a nyerteseket. Az előző három fordulóhoz képest ezúttal minden továbbjutó pályázat megvalósulásához hozzájárul. Körzetenként a legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400, a második 200, a harmadik pedig 100 000 forint támogatást kap programja megvalósításához.

Bővebb információ a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon található.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?