A fenntarthatóság a vállalkozás üzleti folyamataival kezdődik: ahogy felelősen nem pazarolhatóak a nyersanyagok, úgy az emberi erőforrásainkkal is hatékonyan kell bánnunk. Minden vállalati folyamat hatékonyabbá tehető automatizmusok bevezetésével, de mindenhol nehézséget jelent, ha a már meglévő rendszerek mellé újat kell bevezetni. Ezért alkotta meg a Dataxo Group a GERONIMO platformot, mely bármely vállalkozás meglévő vállalatirányítási rendszerébe integrálja az eddig csak külső szoftverben elérhető megoldásokat.

A hatékony cégműködés mögött álló informatikai megoldások néha mintha egészen más nyelven beszélnének. Amíg egy cégen belül nem fogadható el, hogy ne értsék egymást a kollégák, miért lenne ez rendben a folyamatokat kiszolgáló különböző szoftverekkel?

 

A GERONIMO az a felület, amelyen végre ezek a különálló IT-megoldások kommunikálni tudnak egymással. A meglévő ERP- vagy DMS-rendszert összeköti a számlabefogadást, dokumentumkezelést, elektronikus aláírást vagy bármely más fintech megoldást biztosító rendszerrel, így a már bejáratott és jól működő felületünk még többet tud majd.

Az integráció révén automatizálhatóak folyamatok, így lesz okosabb egy cég, a munkafolyamatai pedig fenntarthatóvá válnak.

Néhány nap elég és csak egyetlen kapcsolatra van szükség: ez a GERONIMO.

 

One connection. Limitless opportunities.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?