Új tagunk a Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft.

Legújabb tagvállalatunk a Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft., amely 1990-ben alakult és 1400 alkalmazottat foglalkoztat. A cég 2018-as árbevételének nagysága 53 milliárd euró. Tevékenységét tekintve nem háztartási hűtők és légállapot-szabályozók gyártásával foglalkozik, emellett párologtatókat, kondenzátorokat, léghűtőket, valamint egyedi kérésekhez igazított termékeket állít elő ipari vállalatok, üzemek részére.

A Güntner-Tata kiemelten fontosnak tartja a fenntarthatóság támogatását, az ökológiai egyensúly és a társadalmi életminőség javítását. A prioritások közé tartozik a munkavállalók környezettudatosságának fokozása, a veszélyes anyagok felhasználásának csökkentése, a környezetkímélő technológiák alkalmazása, valamint a környezetszennyezés megelőzése, mérséklése. Ennek érdekében a gyárban a hulladékot szelektív módon gyűjtik, emellett egyes gyártóelemek előállítása és szállítása megújuló energia alkalmazásával történik. A cég felelősséget vállal a telephelyén a környezeti állapot fenntartásáért, javításáért. Továbbá, 2018-ban a Güntner-Tata elkészítette első Fenntarthatósági Tervét, 2020-as stratégiájuk egyik fő elemét pedig a GreenGüntner irány képezi, ami a felelős, fenntartható és zöld működést segíti elő.

A cég számára az etikus működés és társadalmi szerepvállalás is lényeges. A vállalatnál többféle nemzetiség dolgozik, az egyenlő bánásmód és a vallások tiszteletben tartása céljából imaszobát alakítottak ki, valamint tolmács biztosítja az információ megfelelő áramlását. Eközben éves szinten támogatják a várost és a helyi szervezetek, óvodák, iskolák működését.

A vállalat szempontjából kulcsfontosságú a fenntarthatóság, stratégiájuk része az innovatív megoldások és lehetőségek folyamatos keresése, a BCSDH-hoz való csatlakozásukkal többek között ezt is szeretnék továbbfejleszteni.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?