Új tagunk az Access4you International Kft.

Legújabb tagunk az Access4you International Kft., melyet 2019-ben Berecz Balázs és Méri Tamás alapítók hoztak létre. A vállalat Berecz Balázs vezetésével 4 személyt foglalkoztat, első évi árbevétele várhatóan 50 millió forint lesz.

Az Access4you a speciális igényű emberek számára nyújt hiteles és részletes tájékoztatást egyes ingatlanok, helyszínek akadálymentességéről, azáltal, hogy a helyszíneket az Access4you tanúsítási rendszere alapján felméri.

A vállalat a tevékenységével a társadalmi felelősségvállalás és a gazdasági fejlődés fenntarthatóságára törekszik. Feladatuk, hogy hozzájáruljanak egy együttműködő társadalmi környezet kialakításához, és ügyfeleiket úgy ösztönzik az ebben való részvételre, hogy az gazdaságilag is előnyös legyen számukra. Az akadálymentességet nem csupán az esélyegyenlőséget szolgáló vállalati magatartás értékes megnyilvánulásaként, de a profitabilitás eszközeként mutatják be. Elkötelezettek az emberi méltóság és szabadság, esélyegyenlőség értékei mellett, így etikus működésük biztosítása érdekében RICS tagfelvételi kérelmet nyújtottak be. Hisznek a sokszínűségben, és abban, hogy kollégáik változatos háttere vállalatuk fejlődésének és sikerének kulcsa. A munkatársak körében ösztönzik a közösségi közlekedést és az alternatív közlekedési eszközök használatát. Ügyviteli folyamataik teljesen digitalizáltak, helyszíni auditoraik pedig szintén digitális felmérő technológia segítségével papírmentes dokumentációval dolgoznak.

Tagságuk célja az üzleti kapcsolat építés, a BCSDH tagvállalatok társadalmi felelősségvállalásának gazdaságilag is hatékony támogatása, valamint az esélyegyenlőséghez való gyakorlati hozzájárulás ösztönzése, az akadálymentességről való kommunikáció és az akadálymentesség fejlesztése által.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?