Úton a jövő gazdasága felé

A Tungsram kutatási célú vertikális farmja nyerte az Effekteam innovációs különdíját a Jövő gazdasága kategóriában.

Az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja az egyik legnagyobb elismerés a témában Magyarországon, melyet évente ítélnek oda olyan példaértékű vállalati felelősségvállalási és fenntarthatósági programokért, amelyek mérhető, kimutatható pozitív változásokat eredményeznek a társadalom és a környezet szempontjából. A zsűri újszerűsége és a jövő élelmiszerellátásában rejlő lehetőségei miatt díjazta a Tungsram vertikális farmját. Ez a második nagy elismerése a vállalatunk vertikális növénytermesztéssel kapcsolatos kutatásainak a 2020-as Innovációs Nagydíj után.

A díjat az Agritech üzletág vezetője, Sejpes Zoltán vette át a hibrid díjkiosztó gálán.

A harmadik helyen a K&H Bank Zrt. Start it @K&H inkubátor projektje és a Samsung Electronics Magyar Zrt. Megoldások a holnapértelnevezésű programja osztozott, második helyen végzett a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Digitális Díj pályázata, míg a kategória első helyezettje a dm Kft. lett Giving Friday elnevezésű pályázatával, amelynek keretében a Black Friday napi akcióvadászat helyett a jótékonyságra helyezte a hangsúlyt.

Köszönjük az Effekteamnek a lehetőséget, valamint Sejpes Zoltánnak, Thierry Zsuzsannának, Kiss Szonjának és az Agritech csapatának, akik munkájukkal hozzájárultak e díj elnyeréséhez!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?