Víz Világnapja: rendezvényen edukálta munkavállalóit a SIÓ-Eckes

A SIÓ-Eckes áprilisban új kategóriába lépett, hiszen bevezette a hohes C funkcionális víz termékcsaládját.

Ennek kapcsán a siós munkavállalók a Víz Világnapjára szervezett belsős eseményen bővíthették a vízzel, a Föld vízkészletének fontosságával és védelmével kapcsolatos tudásukat – amellett, hogy lehetőségük volt megünnepelni a sikeres termékbevezetést is.

A gyümölcslégyártó számára a vízkészlet megóvása kiemelten fontos, hiszen kedvenc gyümölcsleveink előállításához nélkülözhetetlen alkotóelem, valamint mostantól a hohes C márka égisze alatt vitaminokkal és gyümölcsökkel dúsítva 3 változatban (Energy, Immun, Antiox) is elérhető a boltok polcain. A rendezvény résztvevői rögtön tesztelhették is frissen megszerzett tudásukat, hiszen egy interaktív kvízben, értékes nyereményekért mérték össze tájékozottságukat. Ezt követően – víz nagykövetként – Risztov Éva olimpiai bajnok hosszútáv úszó egy rendkívül inspiráló előadás keretében osztotta meg motiváló vizes történeteit és emlékeit a SIÓ-Eckes dolgozóival.

A munkavállalók fenntarthatósággal (is) kapcsolatos edukációja, valamint a közösség építése kiemelten fontos a piacvezető gyümölcslégyártó számára, így „learn&enjoy” belsős rendezvénysorozatuk keretében több téma feldolgozását is tervezi még 2023-ban.