100. tagunk a Yamazaki Mazak Central Europe s.r.o.

Nagy örömünkre szolgál, hogy századik tagunkként köszönthetjük a Yamazaki Mazak Central Europe s. r. o. Magyarországi Fióktelepét. A céget 2004-ben alapították, ügyvezető igazgatója Török László, aki a regionális Közép-Kelet Európai feladatait is innen látja el. Összesen 144 munkavállalóval látja el a régiót, ebből Magyarországon jelenleg 41 munkavállalót koordinál. A fióktelep az anyavállalattal 2018-ban pedig közel 24 milliárd forint árbevételt könyvelhettek el. A vállalat alaptevékenysége szerszámgépek forgalmazását, technológiai tanácsadást, szerszámgépszervizt és alkatrészellátást foglal magába.

Mint piacvezető szerszámgépgyártó vállalat, a gépek energiaszükséglete, hűtőfolyadék felhasználása, környezetkímélő technológiák alkalmazása mindig elsőrangú szempont számukra az innovációk erre a területre is fókuszálnak. A fenntartható fejlődést a terméktervezésen át a gyártási folyamatokon keresztül, a vevők optimális szükségleteinek kielégítésével a speciális dolgozói és mérnöki kompetenciák folyamatos fejlesztésével érik el. Technológiai központjukban próbavágás során igyekeznek a legtermelékenyebb megoldást biztosítani a vevők részére az anyagfelhasználás minimalizálásával. Ezen kívül az alapanyagok gondos megválasztásával, az energia-, víz- és olajszükségletek csökkentésével és az elavult gépek felújításával is hozzájárulnak a környezet megóvásához.

A vállalat alapértékei közé tartozik az etikus magatartás megfelelő éves kommunikációja és minden kérdéses ügy felülvizsgálata. Az emberi jogok betartatása a beszállítókra is vonatkozik, a termékek is szigorú Export Controll ellenőrzésen mennek keresztül. Amennyiben az cég által nem jóváhagyott célra használnák a gépeket, egy speciális kód segítségével távolról is le tudják azokat állítani. Az átláthatóság magas szinten van biztosítva náluk, hiszen a számon kérhetőség minden esetben prioritás, a gépeik és berendezéseik hollétéről és felhasználásáról minden információval rendelkeznek.

A fenntartható fejlődés kiemelt érték a vállalat számára, a BCSDH-hoz való csatlakozásukkal pedig ezt szeretnék tovább erősíteni saját ás más iparágak megoldásainak, nézőpontjainak megismerésével és a partnerség erejével.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?