A Dove 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakonokra vált

Azért, hogy a Dove részese lehessen a körforgásos műanyaggazdálkodásnak – amelyben a műanyagokat vagy újrahasználják, vagy újrahasznosítják – újult erővel gyorsítja fel és bővíti ki az Unilever „zéró/kevesebb/jobb műanyag” stratégiájába illeszkedő lépéseit.

Zero műanyag: Az ikonikus Dove krémszappan egydarabos kiszerelésének csomagolása a tervek szerint világszerte műanyagmentes lesz, továbbá a multipack kiszerelések teljes külső műnyagfólia-borítását plasztikmentes anyagra cserélik.

Jobb műanyag: Dove 2019 végéig a teljes termékpalettáján (Dove, Dove Men + Care és Baby Dove) elkezdi az új, 100% -ban újrahasznosított műanyagból (Post Consumer Recycled, PCR) készülő flakonok bevezetését Észak-Amerikában és Európában.

Kevesebb műanyag: A Dove kihasználja a minim™, vagyis az új, újrahasználható, újratölthető, rozsdamentes dezodorstift mögött álló technológát. A fejlesztés jó úton halad, így a minim™-et először a visszaváltható csomagolásra és a közvetlen házhoz szállításra épülő LOOP™ platform keretében tesztelik majd.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?