Megjelent az ALTEO 2023-as ESG összefoglalója

Az ALTEO idén nyolcadik alkalommal kiadott Integrált Jelentésének kivonata az ESG Riport, amely átfogó betekintést nyújt a vállalat erőműveinek működésébe, az elektromobilitási üzletág fejlődésébe, valamint a hulladékkezelés terén elért eredményeikbe is.

A 2023-as ESG Riport megmutatja az ALTEO elkötelezettségét a fenntarthatóság iránt, és azon erőfeszítéseket, melyeket a környezet, a társadalom és a vállalat iránti felelősségvállalás jegyében tesznek.

2023-ban a vállalat megalkotta saját CSR Stratégiáját is, melynek keretében kiemelt figyelmet fordítottak a munkavállalók fenntarthatósági témákban történő edukációjára, a társadalmi felelősségvállalásuk erősítésére, a dolgozói és vezetői önkéntes napok megrendezésére a helyi közösségek bevonásával, valamint a civil ügyeket felkaroló szemléletformáló programokra és adományozásokra.

Az ALTEO Megújuló Szabályozási Központjának létrehozása, az új beruházások és fejlesztések, valamint a töltőberendezések telepítése pedig mind megtestesítik a vállalat elkötelezettségét a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás terén. A teljes ESG Összefoglaló itt olvasható.