Ifj. Chikán Attila a B Menü Extra műsorában – 2021. január 26.

Lehetséges-e, hogy 2050-re a Föld 9 milliárd lakója jóllétben él majd? Ráadásul úgy, hogy közben a bolygó is jól van? És úgy, hogy az üzleti világ szereplői ennek az álomnak a megteremtésében vesznek részt, nem pedig a rombolásában? Lehet jövedelmező a fenntartható gazdaság? Képesek vagyunk összefogással, közösen egy élhetőbb világot teremteni?

Ezekre a kérdésekve keresve a választ a B Menü Extra műsorában Bombera Krisztina egyik meghívott vendége Ifj. Chikán Attila, a BCSDH Elnöke lesz.

A rendezvény vendége lesz továbbá Sellyey Tamás, a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara (DUTCHAM) elnökhelyettese, valamint csatlakozik Kapitány István, a Menedzserszövetség elnöke, aki mesél a Szövetség által életre hívott Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő! programsorozat céljairól és legújabb digitális megakonferenciájáról, melynek témája a „Gazdaság a fenntartható jövő szolgálatában”.

2021. január 26-án 17:00 órától kövessék a programot élőben a Menedzserszövetség Facebook oldalán, a Business Menü Bombera Krisztinával Facebook felületen és Bombera Krisztina hivatalos Facebook oldalán.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?