Miért búg másképp a telefon, ha külföldről hívnak? – Izgalmas laborbejárás a Nokiánál „A jövő vezetői” Alumni találkozón

Miért búg másképpen a telefon, ha külföldről hívnak? Hány telefonhívást tud kezelni egyszerre egy telefontorony? Hogyan készül az 5G? És hogy mutasd meg a vezetőidnek, hogy a fenntartható befektetések igenis megérik? Ezekről szólt „A jövő vezetői” tehetségprogram ide utolsó Alumni találkozója, melyet november 23-án tartottunk a Nokiánál.

Baranyai Attila, a Nokia globális logisztikai minőségbiztosítási menedzsere és a 2018-as évfolyam résztvevője látta vendégül „A jövő vezetői” tehetségprogram Alumni csapatát a Nokia Skypark Irodaházban. A Nokia magyarországi csapata a vállalat legjelentősebb és legeredményesebb kutatás-fejlesztési egységei közé tartozik. A vállalat mérnökei körbevezették a csapatot a laborban és megnézhettük, hogyan fejlesztik itthon a világ egyre több táján használt 5G hálózatot és meséltek arról, hogy mi vár ránk a jövőben a hálózatok terén. Ezután Attila mesélt a vállalat, s azon belül az ellátási lánc terület fenntarthatósági tevékenységéről, és bemutatta Pap József, a Nokia globális raktározás és csomagolás stratégiai beszerzési vezetője és a 2014-es évfolyam résztvevője, projektjét arról, hogyan vezettek be hibrid (karton és fa alapú) raklapokat és hogyan mutatták be a vállalat vezetésének ennek gazdasági és környezeti hatásait.

„Igazán öröm végre újra élőben találkozni” – mondta Márta Irén, a BCSDH igazgatója mesélt az idei év eredményeiről, a következő év terveiről és közösen beszélgettek az Alumni Mentorprogramról és arról, hogyan ünnepeljük „A jövő vezetői” tehetségprogram 10. születésnapját jövőre.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?